Wie kent ze niet; van die evenementen waar champagne wordt geserveerd. Heerlijk toch? Maar wat we elke keer weer zien…mainstream champagne geserveerd vanaf inspiratieloze dienbladen. Daar kan wel wat beleving aan worden toegevoegd, dacht Jennifer de Ru van Drink the Moment. Haar liefde voor deze bubbel zorgde ervoor dat ze in korte tijd furore maakte met door haar gecreëerde eersteklas champagne momenten.
De liefde voor champagne
Op één van de eerste weekenden van hun relatie, werd Jennifer door haar date meegenomen naar de champagnestreek in Frankrijk. Hier maakte ze kennis met de verschillende champagnes en leerde ze specifiek Philippe Brugnon, eigenaar van een authentiek champagnehuis, kennen. Er ontstond een vriendschap en toen hij zijn zorgen uitte over de behoefte van champagne bij de nieuwe generatie, ging het bij Jennifer borrelen. “Daar ga ik voor zorgen!” Enkele maanden later was Drink The Moment een feit en al snel stroomden de opdrachten binnen.
Bijzondere beleving
Dat haar bedrijf al snel een vlucht nam is logisch. Slechts zeer weinig mensen houden zo van ‘de bubbel’ en weten het enthousiasme met bijzondere champagne concepten over te brengen. Naast de ‘standaard’ verkoop van heerlijke champagnes uit kleine authentieke champagnehuizen, biedt Drink The Moment namelijk vooral bijzondere belevingen aan. De bio champagne is ook toegevoegd aan het assortiment om nog duurzamer te kunnen proosten.
Van champagneproeverijen tot het bouwen én vullen van champagne torens en van het sabreren van de fles tot het serveren van champagne vanachter een verrassende champagnemuur. Het kan allemaal, en alles met evenveel plezier! Zelfs het leveren van champagne met een eigen label is mogelijk. Helemaal authentiek in de Franse champagnestreek worden ze erop geplaatst. Dat is nog eens een relatiegeschenk! Ook bijzonder; het bieden van smaakvolle champagnes die ieder perfect aansluiten bij een specifieke gang van een diner.
Alles voor de clicks
Heb je iets te vieren, maar wil je het wel op onvergetelijke wijze laten gebeuren, dan is de champagnetoren perfect voor jou. Drink The Moment kan torens bouwen tot 560 glazen, oftewel 14 lagen hoog. Als dat niet Insta-waardig is, dan weten wij het ook niet meer! Helemaal als Jennifer de directeur of andere belangrijke keyplayer tijdens het event de eerste fles laat sabreren. Wow, dat ziet er gaaf uit! En dan moet het inschenken vanaf het bovenste glas nog beginnen.
Iets heel anders is de levende champagnemuur met bordje ‘ring for champagne’. Zodra een gast de bel laat rinkelen, reikt een elegante hand een onweerstaanbaar glas champagne aan. Grote glimlach verzekerd! En extra gaaf; je kan de tekst op de muur helemaal personaliseren. Drink The Moment was de eerste in Nederland die dit concept uitbracht.
Kortom, heb jij iets te proosten of toasten, bel dan Drink The Moment… oftewel, ring for champagne!
Beeld: Drink The Moment en Jessica van Duren Branding
Kenmerken
- Bijzondere connecties met authentieke champagnehuizen
- Champagnetorens tot 560 glazen (14 etages hoog)
- Levende champagnemuur voor bijzonder ontvangst
- Champagne met eigen label als persoonlijk relatiegeschenk
Eigenschappen
- SpecialismeCulinaire entertainment Champagne