Drink The Moment biedt bijzondere bubbelbelevingen; van torens tot levende champagne muur en sabreren

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Bruidspaar-voor-muur-met-ring-for-champagne-Drink-The-Moment

Wie kent ze niet; van die evenementen waar champagne wordt geserveerd. Heerlijk toch? Maar wat we elke keer weer zien…mainstream champagne geserveerd vanaf inspiratieloze dienbladen. Daar kan wel wat beleving aan worden toegevoegd, dacht Jennifer de Ru van Drink the Moment. Haar liefde voor deze bubbel zorgde ervoor dat ze in korte tijd furore maakte met door haar gecreëerde eersteklas champagne momenten.

De liefde voor champagne

Op één van de eerste weekenden van hun relatie, werd Jennifer door haar date meegenomen naar de champagnestreek in Frankrijk. Hier maakte ze kennis met de verschillende champagnes en leerde ze specifiek Philippe Brugnon, eigenaar van een authentiek champagnehuis, kennen. Er ontstond een vriendschap en toen hij zijn zorgen uitte over de behoefte van champagne bij de nieuwe generatie, ging het bij Jennifer borrelen. “Daar ga ik voor zorgen!” Enkele maanden later was Drink The Moment een feit en al snel stroomden de opdrachten binnen.

Drink the Moment - vrouw die champagnetoren inschenkt
Drink The Moment - vrouw met microfoon bij champagnetoren
Bruidspaar-voor-muur-met-ring-for-champagne-Drink-The-Moment
Drink The Moment - bruidspaar bij champagnetoren
Jessica van duren branding-Drink The Moment - vrouw bij muur met champagne
Jessica van duren branding-Drink The Moment - vrouw met champagne op trap
Jessica van duren branding-vrouw in oldtimer met champagne

Bijzondere beleving

Dat haar bedrijf al snel een vlucht nam is logisch. Slechts zeer weinig mensen houden zo van ‘de bubbel’ en weten het enthousiasme met bijzondere champagne concepten over te brengen. Naast de ‘standaard’ verkoop van heerlijke champagnes uit kleine authentieke champagnehuizen, biedt Drink The Moment namelijk vooral bijzondere belevingen aan. De bio champagne is ook toegevoegd aan het assortiment om nog duurzamer te kunnen proosten.

Van champagneproeverijen tot het bouwen én vullen van champagne torens en van het sabreren van de fles tot het serveren van champagne vanachter een verrassende champagnemuur. Het kan allemaal, en alles met evenveel plezier! Zelfs het leveren van champagne met een eigen label is mogelijk. Helemaal authentiek in de Franse champagnestreek worden ze erop geplaatst. Dat is nog eens een relatiegeschenk! Ook bijzonder; het bieden van smaakvolle champagnes die ieder perfect aansluiten bij een specifieke gang van een diner.

Alles voor de clicks

Heb je iets te vieren, maar wil je het wel op onvergetelijke wijze laten gebeuren, dan is de champagnetoren perfect voor jou. Drink The Moment kan torens bouwen tot 560 glazen, oftewel 14 lagen hoog. Als dat niet Insta-waardig is, dan weten wij het ook niet meer! Helemaal als Jennifer de directeur of andere belangrijke keyplayer tijdens het event de eerste fles laat sabreren. Wow, dat ziet er gaaf uit! En dan moet het inschenken vanaf het bovenste glas nog beginnen.

Iets heel anders is de levende champagnemuur met bordje ‘ring for champagne’. Zodra een gast de bel laat rinkelen, reikt een elegante hand een onweerstaanbaar glas champagne aan. Grote glimlach verzekerd! En extra gaaf; je kan de tekst op de muur helemaal personaliseren. Drink The Moment was de eerste in Nederland die dit concept uitbracht.

Kortom, heb jij iets te proosten of toasten, bel dan Drink The Moment… oftewel, ring for champagne! 

Beeld: Drink The Moment en Jessica van Duren Branding

Kenmerken

  • Bijzondere connecties met authentieke champagnehuizen
  • Champagnetorens tot 560 glazen (14 etages hoog)
  • Levende champagnemuur voor bijzonder ontvangst
  • Champagne met eigen label als persoonlijk relatiegeschenk

Eigenschappen

  • Specialisme
    Champagne Culinaire entertainment