HeliFlight: Dit Veluwse familiebedrijf in vogelvlucht? Beleving creëren!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
company guide | heliflight | travel

Een helikopter is niet het eerste waar men aan denkt als het gaat om de beleving van goed vervoer. Juist dat is waar HeliFlight zich hard voor maakt en ook in slaagt; een knap staaltje dienstverlening dat niet zomaar een service, maar een avontuur is. Met de beste piloten en vanuit een centrale plek op de Veluwe, werken vader en zoon hard aan het uitbouwen van een vloot die laat zien dat van A naar B reizen niet saai hoeft te zijn!

Iedereen naar de Veluwe!

Het bedrijf, dat sinds januari 2018 is overgenomen van een piloot en ondernemer uit Stroe, timmert aan de weg en lucht! Met een kleinschalig team worden de meest uiteenlopende opdrachten uitgevoerd. Van chartervlucht tot reclamevluchten voor de meer zakelijke klanten, tot de steeds populairder wordende rondvluchten voor consumenten. HeliFlight voorziet met deze groeiende interesse ook een groeiend tekort aan goede piloten en leidt deze daarom zelf op. Een sterke vloot helikopters, twee eigen platformen in Stroe en Kootwijkersbroek en netwerk van goede piloten op oproepbasis met één duidelijk doel: iedereen naar de Veluwe voor een vlucht!

Heliflight - Activities - 005
Heliflight - Activities - Lays - Full Wrap
Heliflight - Activities - 004
Heliflight - Activities - Vliegende Vrienden stickers

Eindeloos veel vrijheid

Al is dat laatste eigenlijk een understatement. Hoewel ze hun eigen platformen hebben, biedt een helikopter sowieso meer vrijheid als het gaat om landen en opstijgen. Veel meer dan een vliegtuig, waarbij je altijd aan een vliegveld vast zit. Om exact die reden is de helikopter in zakelijke dienstverlening van grote toegevoegde waarde. Zo kun je ook eenvoudig een rondvlucht op een event- of bedrijfslocatie verwezenlijken. Ophalen voor de deur is natuurlijk niet altijd mogelijk, maar in overleg met de klant (en passagier) vindt de pick-up en drop-off altijd zo dichtbij mogelijk plaats. Indien nodig regelt HeliFlight ook het vervoer om daar te komen.

Heliflight - Activities - 003
Heliflight - Activities - Dio
Heliflight - Activities - 001

Een indrukwekkende aankomst

Bij een event aankomen kan nogal wat voeten in de aarde hebben, obstakels waar HeliFlight korte metten mee maakt. Omzeil de files, arriveer in stijl en geniet van de reis! Van Amsterdam naar Maastricht is nog maar een uurtje, van Rotterdam naar Groningen een uur en een kwartier.

Een praktische zaak wordt weer een beleving

Het is een bijzondere tijd. Voor de piloot, die wordt geselecteerd op basis van route en wensen van de klant en ook weer echt contact heeft met zijn gasten. Maar ook voor de passagier. Want of het nu een zakelijke transfervlucht of recreatieve rondvlucht is, HeliFlight is wat dat betreft heel duidelijk: vlieg je met een helikopter dan kijk je niet op je aantekeningen of door een camera, dan geniet je en beleef je!

Heliflight - Activities - 002
Heliflight - Activities - 538

Kenmerken

  • In het hart van de regio, maar landelijk sterk
  • De commitment van een (h)echt familiebedrijf
  • Sterk groeiend in kwantiteit en kwaliteit
  • De manier om logistiek en beleving te verbeteren

Eigenschappen

  • Specialisme
    Vervoer