branchenieuws

Zomers muziekfestival Wonderfeel viert dit jaar feest

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Wonderfeel

Van 19 t/m 21 juli viert festival Wonderfeel haar tiende verjaardag op de vertrouwde groene buitenplaats Schaep en Burgh in ’s-Graveland. 

Op dit betoverende festival kun je drie dagen lang genieten van (klassieke) muziek door topmusici, van dichters, dansers, goed eten en veel meer. Tijdens Wonderfeel kun je een weekend lang dwalen over bosrijke paden langs de waterkant van Schaep en Burgh en je laten verrassen door klassieke klanken zoals je ze nog nooit hebt gehoord. Soms gemixt met een vleugje pop, jazz of muziektheater.

Wonderfeel laat haar tiende verjaardag niet ongehoord voorbij gaan. Voor de jubileumeditie zijn tien jonge componisten uitgenodigd om tien nieuwe composities te maken. Wonderfeel biedt daarnaast nog zoveel meer, van dans en yogasessies tot kinderactiviteiten en de Meezingbende. En niet te vergeten een goed gevulde biologische wijnbar en smaakvolle foodtrucks. Vergeet ook niet de Drijvende Diva met haar adembenemende aria’s en haar baljurk van paraplu’s naar een ontwerp van Victorine Pasman.