branchenieuws

Winnaar vierde editie The NXT GM Challenge bekend

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Winnaar vierde editie The NXT GM Challenge bekend

The NXT GM Challenge is een wedstrijd van HotelloTOP in samenwerking met Postillion Hotels waarin net afgestudeerden of laatstejaars studenten van de Hoge Hotelschool strijden voor een droombaan; een jaar lang General Manager van 4-sterren hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer!

De drie finalisten hebben een intensieve periode achter de rug. Een periode waarin zij vele tegenstanders achter zich hebben gelaten. Donderdag 17 maart werd de winnaar van de laatste editie in samenwerking met Postillion Hotels bekend gemaakt. Fleur glunderde van trots toen ze hoorde dat zij de sleutels per 1 september 2022 in ontvangst mag nemen.

De kandidaten werden flink uitgedaagd en zijn onder andere getoetst op hun financiële inzicht, toekomstvisie, marketing, sales, HR en persoonlijkheid. Fleur Hüsken kan nu haar droom waarmaken en een jaar lang ervaring opdoen als General Manager. Zij zal volledig verantwoordelijk zijn voor het runnen van het hotel. Dit betekent op financieel gebied, maar ook op operationeel en commercieel gebied.