branchenieuws

WINACTIE | Beleef ONSTAGE Experience samen met je collega's

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
bedrijfsuitje onstage experience

Altijd al gedroomd van een carrière als DJ? Grijp dan nu je kans en kom met jouw bedrijfsuitje naar de ONSTAGE Experience.

bedrijfsuitje onstage experience
bedrijfsuitje onstage experience
bedrijfsuitje onstage experience
bedrijfsuitje onstage experience

In september 2022 opende de ONSTAGE Experience in Breda, de DJ Capital of the World. Zeven interactieve ruimtes zorgen ervoor dat jij je een wereldberoemde DJ waant. Een uniek, muzikaal belevingsspektakel dat je een bijzondere inkijk geeft in de dancecultuur én het leven van top-dj’s.

ONSTAGE Experience is het ideale bedrijfsuitje voor groepen tot 80 personen. Zet jouw medewerkers in de spotlights! In deze doorloopattractie maak je samen een virtuele show en is plezier gegarandeerd. Uiteindelijk krijgen jullie deze beelden mee naar huis en heb je een herinnering voor het leven. Sluit jouw experience af met een diner of bedrijfsfeest en de beleving is compleet!

De locatie geeft nu 3x 8 toegangskaarten weg voor bedrijven die de experience willen komen beleven. Geef je snel op via deze link. Op 24 februari zullen wij de winnaars bekend maken door ze persoonlijk te mailen. Bekijk in de tussentijd alle mogelijkheden voor zakelijke events bij de ONSTAGE Experience.

Beeld: ONSTAGE Experience