branchenieuws

Vunzige Deuntjes Festival strikt drie Jamaicaanse muzieklegendes

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Vunzige Deuntjes Festival

Vunzige Deuntjes Festival pakt komende zomer uit met een drietal muzieklegendes uit Jamaica die de line-up sieren. Konshens, Charly Black en Leftside maken op 9 juli hun opwachting in het Amsterdamse Bos voor zo’n 22.500 bezoekers.

“We zijn ontzettend trots dat we deze legendes, want dat zijn het, naar Nederland hebben kunnen halen”, aldus Arend Wortmann van Vunzige Deuntjes. “Twee jaar geleden spraken we de ambitie al uit om naast de nationale hiphop, R&B en dancehall-scene ook een internationale headliner een plek te geven op ons festival. Geweldig dat we nu na twee jaar corona-pauze zo’n rijtje namen hebben weten te strikken. De mannen brengen met hun hits al sinds de begintijd van Vunzige Deuntjes onze dansvloeren in beweging, dus we zijn er erg trots op dat we onze trouwe bezoekers deze artiesten nu live mee kunnen laten maken. Onze eerste internationale headliners!”

De rest van de line up is al aangekondigd met headliners als Ronnie Flex & The Fam, Bizzey, Antoon, Poke en nog veel meer. Kaarten zijn te koop via www.vunzigedeuntjesfestival.nl.