branchenieuws

Vooraankondiging aanbesteding exploitatie Nederlands paviljoen Expo 2025 in Osaka

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
AND BV - Netherlands Pavilion Osaka Kans ai Expo 2025 – awe - Copyright Plomp

Eind oktober wordt de aanbestedingsprocedure voor de exploitatie van het Nederlandse paviljoen tijdens de wereldtentoonstelling Expo 2025 Osaka gestart.

De aanbesteding voor de exploitatie biedt bedrijven die actief zijn in de hospitality- en facility branche de kans zich op het internationale toneel te presenteren. Gezocht wordt naar een consortium dat de catering, hospitality, personeels-, operationeel- en evenementenmanagement, beveiliging, schoonmaak, het uitbaten van de cadeaushop en audiovisuele communicatie van het Nederlands paviljoen kan organiseren en uitvoeren. Expo 2025 Osaka vindt plaats van 13 april tot 13 oktober 2025 in Japan. De organisatie verwacht ongeveer 28 miljoen zakelijke en particuliere bezoekers te ontvangen. Meer dan 160 landen en organisaties zullen deelnemen.

Deze editie heeft als thema ‘Designing Future Society for Our Lives’ en zal gaan over het vormgeven van een wereld waar grote crises rond bijvoorbeeld klimaat en gezondheid de leefbaarheid zullen beïnvloeden. De Nederlandse deelname heeft als thema ‘Common Ground: creating a new dawn together’ en wil bezoekers Nederlandse innovatieve oplossingen laten zien op het gebied van o.a. de energietransitie. Nederland wil tijdens Expo 2025 in het paviljoen aan bedrijven, kennisinstellingen en (culturele) organisaties een ontmoetingsplek bieden om verschillende perspectieven en expertises samen te brengen en zo te komen tot gezamenlijke oplossingen voor wereldwijde uitdagingen.  Naast de bezoekerservaring, is er een evenementenruimte, shop en café in het paviljoen aanwezig. Eind oktober wordt de tender gepubliceerd op Tenderned. Benieuwd naar de achtergrond van de Nederlandse deelname? Ga dan naar de site.

Beeld: Plomp