branchenieuws

“Verbouwde ArsenaalDelft is tekenend voor innovatie in de stad Delft’”

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Opening ArsenaalDelft met burgemeester - foto Menno Ridderhof

Dinsdag 5 juli is het ArsenaalDelft officieel feestelijk geopend door burgemeester Marja van Bijsterveldt. In het vernieuwde gebouwencomplex in de binnenstad hebben Expo Arsenaal Delft, Hotel Arsenaal by Westcord en restaurant Loetje onderdak gevonden. Door de samensmelting van hotel, restaurant en eventlocatie ontstaat in het rijksmonument een nieuwe trekpleister met lokale, regionale en (inter)nationale aantrekkingskracht.

Burgemeester Marja van Bijsterveldt bij de opening: “Schitterend om te zien hoe mooi dit gebouw is geworden. Mijn dank gaat uit naar iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd. ArsenaalDelft is ook tekenend voor innovatie in de stad. Historie, cultuur en toerisme komen hier samen.”

Micha van Herk namens eventlocatie Expo Arsenaal Delft: “De locatie betovert. Deze plek is heel geschikt voor verschillende functies, van zakelijke evenementen tot culturele programmering. Het is een massief pand met een inrichting die flexibel is en meebeweegt met alle mogelijke functies die hier gaan plaatsvinden.”

Benieuwd geworden? Plan snel een bezichtiging of kom tijdens open monumentendag op 10 en 11 september deze bijzondere locatie bewonderen.

Beeld: Menno Ridderhof