branchenieuws

Venue Marketing Academy lanceert 11 marketing- en
salestrainingen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Team Venue Marketing Academy

Stijn Oude Vrielink en Isabel van den Berg zijn de gezichten achter Venue Marketing Academy. Met samen meer dan 25 jaar ervaring in het vermarkten van locaties is de kennis in huis om locaties en hotels te begeleiden bij hun marketing vraagstukken.

In groepen van maximaal 7 personen ontvang je een relevante mix van theorie, prikkelende cases en veel interactie. Inspiratie en onderzoek, gebaseerd op concrete data, ervaringen en inzichten, vormen het fundament van de trainingen. Worstelt jouw organisatie ook met zichtbaarheid in de evenementenbranche, een duidelijke positionering, het genereren van meer omzet, het bedenken van proposities, het maken van content, social selling, inzichtelijke ROI of synergie tussen sales en marketing? Bekijk dan snel de trainingen en kom er sterker uit!

Veertien jaar geleden begon Stijn als marketeer bij OCEANDIVA. Sinds 2016 traint en begeleidt Stijn met Venuemarketing locaties en hotels in heel Europa vanuit zijn kantoor in Düsseldorf. Vorig jaar sloot Isabel zich aan bij Venuemarketing. Deze event professional is een kei in het verbinden van mensen en ideeën en heeft veel ervaring op het gebied van marketing en sales in de evenementenbranche.