branchenieuws

CORONANIEUWS: Unlimited Productions lanceert ‘Corona Toolkit’ voor evenementenbranche

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
COVID 19 Keep Apart

Unlimited Solutions, het innovatie en productontwikkelings-label van Unlimited Productions, introduceert als gevolg van het coronavirus de “Corona Toolkit” voor evenementen.

Back to live

In samenwerking met diverse gerenommeerde bedrijven zijn 3 verschillende tools ontwikkeld die het hopelijk sneller en beter mogelijk gaan maken om weer live events te organiseren.

De eerste oplossing uit de ‘Corona Toolkit’ van Unlimited Solutions is het (automatisch) kunnen optimaliseren van de capaciteit van een eventlocatie, gebaseerd op bezoekerssamenstelling, wensen van de locatie en de wetgeving (in samenwerking met Royal HaskoningDHV). Het tweede onderdeel van het pakket is een app en/of een slim armbandje wat door middel van Bluetooth het totale gedrag kan monitoren en in kaart kan brengen op het gebied van afstand en duur (in samenwerking met EY). Het derde onderdeel is de goedgekeurde sneltesten voor evenementen, geïntegreerd via ticketing en te koppelen aan het gebruik van de app (in samenwerking met Lead Healthcare).

Unlimited Productions geeft aan dat alle tools ook los van elkaar inzetbaar zijn. Zij geven ook advies bij de inzet van de Corona Toolkit.