branchenieuws

Trek je foute kersttrui aan en beleef de kerstgame van Games-XL

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
MemoryXL_Kerst_XL Games

Games-XL heeft een Kerstgame ontwikkeld op basis van de MemoryXL game die afgelopen zomer op Lowlands te beleven was. Hierbij speel je MemoryXL met de platenhoezen van de bekendste kerstnummers, en zodra je een setje hebt gevonden wordt het betreffende kerstnummer afgespeeld.

Van “Driving Home for Christmas” tot “Beuk De Ballen Uit De Boom”, en van “Last Christmas” tot “Why Couldn’t it Be Christmas Every Day“! En het nummer wordt net zo lang afgespeeld totdat er een nieuw setje gevonden wordt. Dat levert gegarandeerd hilarische kerstborrels op, waarbij uit volle borst mag worden mee gezongen! It’s the most wonderful kerstgame of the year! 😉

MemoryXL is een memory game voor vier spelers. In tegenstelling tot het originele memory spel mogen de spelers tijdens hun beurt zoveel tegels omdraaien als ze willen, mits er ten alle tijden maximaal twee tegels tegelijkertijd met de afbeelding naar boven liggen. Maar, hierdoor kunnen andere spelers ook zien wat er op de memory tegels staat. En nog veel belangrijker, het omdraaien van de tegels kost tijd, en die is kostbaar in deze game! Voor meer informatie en een video van MemoryXL zie de website.