branchenieuws

Thijs Sicking benoemd tot directeur Mise en Place Nederland

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Thijs Sicking benoemd tot directeur Mise en Place Nederland

Met ingang van november 2022 is Thijs Sicking benoemd tot directeur Nederland van Mise en Place. Met de benoeming van Sicking gaat er een nieuwe fase in voor Mise en Place. Het in 1994, in Maastricht opgerichte studentenuitzendbureau heeft zichzelf de afgelopen twee jaren opnieuw georganiseerd.

Sicking zal samen met het managementteam de nieuwe propositie van Mise en Place de komende maanden verder vormgeven. Een nieuwe propositie die voor studenten nog duidelijker is; de leukste en beste flexibele bijbaan voor studenten in Nederland. Voor zakelijke relaties is er een duidelijke belofte; op momenten van ‘piek & ziek’ en bij grote en kleine evenementen kun je rekenen op representatieve, getrainde en energieke studenten in diverse functies.

Mise en Place is onderdeel van Hospitality Synergy Group (HSG) uit Maastricht. Een onafhankelijke holdingmaatschappij die binnen de hospitalitybranche door middel van portefeuille ondernemingen, participaties, kennis en netwerk ondernemers ontzorgt en voor persoonlijke ontwikkeling zorgt voor individuen in de branche.