branchenieuws

The Hague Convention Bureau lanceert de Hybrid City Alliance

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
HCA Webinar digitaal proosten - Holland Park Media

The Hague Convention Bureau herkent de trend ‘hybride’ en heeft samen met partnerstad Ottawa een nieuw concept geïnitieerd: de ‘Hybrid City Alliance’, op het gebied van hybride bijeenkomsten voor congres- en evenementorganisatoren.

Van hybride naar live

The Hague Convention Bureau is trots de Hybrid City Alliance te lanceren, samen met Ottawa Tourism Business Events. Dit initiatief biedt organisatoren van internationale evenementen een gestroomlijnde evenement organisatie en service met de mogelijkheid om gebruik te maken van een zogenaamde multi-hub infrastructuur. Andere bestemmingen van grote klasse zijn ook van de partij, zoals Praag en Genève convention bureaus. Deze partijen delen de passie voor de toekomst van evenementen en congressen.  De leden van de Hybrid City Alliance hebben overeenkomsten die hen tot ideale partners maken. Conferenties en bijeenkomsten verspreid over de hubs worden daarom desgewenst afgestemd op basis van capaciteit, ecosystemen, aanbod, specialiteit en ambiance.

De Hybrid City Alliance is een open community waarbij andere bestemmingen zich kunnen aansluiten als zij van deze samenwerking willen profiteren.

HCA Webinar - Holland park Media

Beeld: Holland Park Media