branchenieuws

The Groundbreakers is het eerste groene merkactivatiebureau van Nederland

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
The Groundbreakers_guerrilla activatie

Creative event agency ID310 kiest na vijftien jaar voor een groene koerswijziging en gaat verder als merkactivatiebureau The Groundbreakers. De productie van de merkactivaties doen ze op een zo duurzaam mogelijke manier.

Grootse ambities

The Groundbreakers ontwikkelt groene merkactivaties door vanaf het begin tot aan het einde bewuste keuzes te maken om de impact op het milieu te minimaliseren. Bewuste keuzes op het gebied van materiaalgebruik, productiewijze, energieopwekking, transport en afvalverwerking.

Zo gebruiken ze duurzame materialen voor de ontwikkeling van decorstukken, minimaliseren ze CO2 uitstoot en plasticgebruik en investeert het bureau in duurzame innovatieprojecten.

Maar het grootste verschil wordt misschien wel aan het begin van het proces gemaakt, bij de conceptontwikkeling, waar naast effectiviteit en creativiteit ook duurzaamheid een centraal uitgangspunt is voor het bureau. De focus van het creatieteam ligt op het creëren van impact op een manier die zo min mogelijk schade aan het milieu toebrengt.