branchenieuws

Sijbrand Booij nieuwe Hoofd Events & Communicatie bij Van der Valk International

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Nieuwe functie Hoofd Events & Communicatie Van der Valk International ingevuld door Sijbrand Booij

Per 1 november is Sijbrand Booij gestart als Hoofd Events & Communicatie binnen Van der Valk International. Zijn primaire missie is de dienstverlening voor (corporate) events en incentives binnen de Van der Valk International Hotels en Venues naar een hoger niveau te halen op zowel kwalitatief en kwantitatief vlak.

De nieuwe functie van Hoofd Events & Communicatie richt zich met name op het ontwikkelen van een centraal aanspreekpunt voor zakelijke klanten die evenementen organiseren bij de hotels en overige Van der Valk International venues.

Sijbrand is al 18 jaar werkzaam binnen de Van der Valk keten en daardoor weet hij waar behoefte aan is. Dat ook het vakgebied (interne) Communicatie onderdeel van de nieuwe functie is, is volgens Sijbrand Booij een logische keuze. “Zowel Evenementen als juiste Communicatie zijn middelen in een grote mix van tools die er ingezet worden voor het bereiken van een doel: overdacht van kennis, creëren en vasthouden van loyaliteit en als organisatie samen sterk staan voor de uitdagingen die er altijd liggen.”