Op 11, 24 en 25 maart kan je bij restaurant DeZusters, bij Buitenplaats Doornburgh, genieten van heerlijke themadiners.
Op 11 maart wordt de aftrap gedaan in het voormalig klooster op Buitenplaats Doornburgh met een heerlijk diner in samenwerking met Kaasmakerij Oudwijker. Dus ben je een kaaskop, geef je dan snel op. Deze avond leer je alles over kaas en geniet je van een viergangendiner, speciaal ontwikkeld voor deze gelegenheid met uiteraard in elke gang een glansrol voor de Oudwijker-kazen.
Is kaas niet echt jouw ding maar lijkt het je wel te gek om in een voormalig klooster te genieten van een heerlijk diner? Boek dan snel een tafeltje voor het Kloosterdiner op 24 of 25 maart. Denk aan lange tafels bij kaarslicht en een verrassend meergangenmenu vol bijzondere gerechten. De chefs nemen je mee op culinaire reis door het gebouw, waar je meer hoort over de geschiedenis van het klooster en kennis maakt met de smaken van de eigentijdse kloosterkeuken.
Beeld: Buitenplaats Doornburgh en Klikklak