branchenieuws

RAI klaar voor heropening conform anderhalve meter-richtlijnen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
rai amsterdam - concert - event - locatie

Beurs- en congresorganisatie zet deze zomer in op proefevenementen waarbij bezoekers en exposanten veilig bij elkaar worden gebracht.

Lees verder...

Alle noodzakelijke maatregelen worden genomen. Met een uitgebreid draaiboek start de organisatie weer veilig op. De beurs- en congresorganisatie wijst erop dat het over een enorm complex van ruim 110.000 m2 beschikt waar mensen zich op veilige afstand van elkaar kunnen bewegen.

De RAI bepaalt zelf hoe de inrichting van beurzen, congressen en events eruitziet. “Dat maakt ons volledig flexibel bij het reguleren van bezoekersstromen. Denk aan speciale routes en eenrichtingsverkeer.”

In de RAI staan vanaf september internationale evenementen op de agenda. Het doorgaan daarvan is niet alleen van belang voor het congrescentrum zelf, maar zorgt bovenal voor een economische impuls voor de hele regio. Riemens: “Elke euro die in de RAI wordt besteed, leidt tot een uitgave van zo’n zeven euro in Amsterdam. Denk hierbij aan hotelovernachtingen en bestedingen in horeca, musea en detailhandel.”