branchenieuws

PUBLIC kondigt samenwerking aan met gemeente en Ministerie voor organiseren van GovTech Summit

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
twee mensen die elkaar een hand geven

PUBLIC, Europa’s leidende bedrijf op het gebied van overheidstechnologie, is een samenwerking aangegaan met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, de Gemeente Den Haag en haar Convention Bureau om ‘s werelds meest vooraanstaande GovTech evenement te organiseren in Den Haag op 13 en 14 oktober.

De hybride GovTech Summit editie van dit jaar – ‘Build Back Digital’ – biedt toegang tot een aantal van de meest prominente politieke en publieke figuren die leiding geven aan de digitale transformatie van Europa in de publieke sector. Sprekers zijn onder meer staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Raymond Knops; burgemeester van Den Haag, Jan van Zanen; TechLeap Startup Envoy, Constantijn van Oranje en de premier van Estland, Kaja Kallas.

Van het aanpakken van klimaatproblemen en het stimuleren van burgerbetrokkenheid tot het verbeteren van gezondheidsdiensten en het herontwerpen van onze steden, de sprekers van dit jaar zullen inzicht geven in hoe technologie regeringen kan helpen meer universele, toegankelijke en inclusieve samenlevingen te creëren in heel Europa.

Wil je als virtuele deelnemer deelnemen aan de Summit, meld je hier dan gratis aan.