branchenieuws

Poppodium Hedon bestaat in 2023 al 50 jaar

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
ballonnen 50

Komend jaar staat de programmering bij Hedon in het teken van het 50 jarig jubileum. In december begint Hedon met diverse acties op hun social media met het aftellen richting het jubileumjaar. Het eerste grote Hedon 50 jaar evenement is op nieuwjaarsnacht.

Hedon werd in 1973 opgericht als jongerencentrum en verhuisde meerdere keren binnen Zwolle om uiteindelijk neer te strijken op de huidige plek aan de Burgermeester Drijbersingel. Tijdens dit feestjaar duikt Hedon in het verleden en halen ze de bijzondere verhalen van 50 jaar Hedon op.

Programmeur Erik Delobel. “We hebben ervoor gekozen om juist niet voor één feestweek te gaan of een themaweekend maar het hele jaar speciale gebeurtenissen te gaan labelen aan Hedon 50 jaar. Zo hebben we oud-programmeurs de kans gegeven nog een keer carte-blanche een avond in Hedon te vullen. Ook hebben we verschillende bands met een speciale ‘Hedon connectie’ weten te strikken om nogmaals in Zwolle te komen optreden.”

Ze zijn op zoek naar bijzondere verhalen die jij hebt meegemaakt in de geschiedenis van Hedon, deel ze met hen via 50jaar@hedon-zwolle.nl of post je foto/video met de hashtag #Hedon50.