branchenieuws

Pathé legt handdoek van 30 x 8,5 meter voor 'Summer Cinema’ screenings

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Pathé Strand cinema

Pathé legt grootste handdoek ooit (30 x 8,5m) op Scheveningse strand voor ‘Summer Cinema’ screenings. De speciale screenings zijn onderdeel van de landelijke zomercampagne die 27 juni is gestart.

In de zomer is iedereen bezig om optimaal van de lange dagen te genieten: op het terras, in het park en op het strand. Pathé speelt in op deze behoefte met de campagne ‘Verleng je zomeravond bij Pathé’.

Naast een brede programmatie in de theaters biedt zij filmfans ook diverse activiteiten aan om de zomeravonden in filmische sferen te kunnen doorbrengen. Als onderdeel van de campagne vinden van 5 t/m 7 augustus ‘Pathé Summer Cinema’ screenings plaats. Topfilms Jurassic Park, Grease en House of Gucci zijn dan te zien op een zeer uniek filmdoek: een gigantische strandhanddoek van 30 bij 8,5 meter groot, waar de bezoekers zelf ook plaats op nemen. Met een omvang van maar liefst 255 vierkante meter is dit de grootste handdoek ooit die op een Nederlands strand is neergelegd. Registreren voor kaarten kan nu via www.pathe.nl/summercinema.