branchenieuws

Pak AAN! Een verrassing van Unique Surprises

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Unique Surprises busje met iemand erop

Tring, tring….. Een paar weken geleden werd Jeroen Kroon van Diest op zijn ‘Office’ gebeld door, jawel, Microsoft! Of hij een onvergetelijke verrassing kon bedenken en organiseren voor de winnaar van een speciale prijs.

Lees verder...

Microsoft komt elk jaar samen met 20.000 partners tijdens Microsoft Inspire Las Vegas. Daar worden prestigieuze prijzen uitgereikt. En Intercept (what’s in a name) onderschepte dit jaar ‘The Country Partner of the Year Award The Netherlands’!

Nu het congres vanwege de C-ituatie van offline naar online ging kon de prijs niet live worden uitgereikt en moest men bedenken wat er wel kon. Laat dat maar aan Jeroen van Unique Surprises over, die maakte er een unieke SurPrijs van. Dat is namelijk wat hij doet.

Dan gebeurt er dus zoiets in het hoofd van Jeroen: “Microsoft, echte Techies gaan van een offline naar online event. Dan gaan we voor die award toch van de toekomst terug naar de middeleeuwen!?” Opvallend en awardwaardig!

Job, de CEO van Intercept, werd met een list van Jeroen naar het parkeerterrein gelokt voor een video interview, zogenaamd werden alle genomineerden “geïnterviewd”. En daar gebeurde dit! Check hieronder de video van de Unique Surprise. De video van de verrassing werd tijdens het online event van Microsoft Inspire ingezet voor de awardshow.