branchenieuws

Operation Pandora is the next level in 'escape room beleving'

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Door middel van de allernieuwste technologieën, in combinatie met de kennis en ervaring van professionals uit de filmindustrie, creëert Operation Pandora een geloofwaardige sciencefiction wereld.

Een film met jou in de hoofdrol

Operation Pandora is geen escape room in de traditionele zin van het woord. Je hoeft geen code te kraken of puzzel op te lossen. Het is geen spel, en er zijn geen spelregels. Je kunt Operation Pandora het beste omschrijven als een filmachtige, verhaal gedreven ervaring. Zie het als de volgende stap in de evolutie van escaperoom… een immersive experience!

Voor meer dan anderhalf uur stap je in een sciencefiction wereld. Het verhaal speelt zich af in een ondergronds onderzoekscentrum. Daar wordt allerlei topgeheim onderzoek gedaan, maar de afgelopen 36 uur is het contact met het centrum verloren.  Het is aan jou en je team om te ontdekken wat er aan de hand is.

In onderstaand filmpje zie je meer over dit concept. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit idee of wil je bijdragen aan de investering? Kijk dan op de website van CrowdAboutNow.