branchenieuws

NXTMICE EVENT keert terug in Postillion Convention Centre Den Haag

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
NXTMICE Postillion Den Haag

Op donderdag 23 mei wordt de derde editie van NXTMICE georganiseerd in Postillion Convention Centre in Den Haag. 

Experts en professionals uit de congres- en eventbranche komen dan samen om hun kennis, ervaringen en visie met elkaar te delen. Dit jaar staan de thema’s technologie, economie, duurzaamheid en diversiteit & inclusiviteit centraal. De inzichten van diverse, eerder gevoerde, kennissessies worden vertaald naar een ’troonrede van de branche’: een gezamenlijke visie ontwikkeld door branchegenoten waar de MICE-branche nu staat en zich naartoe kan en wil bewegen.

Tijdens de kennissessies zijn een dertigtal MICE-professionals samengekomen in vier kennissessies, de X-RAY DIALOGUES. Tijdens deze sessies gingen experts in gesprek met MICE-koplopers en werden globale duurzame, technologische, economische en sociaal-maatschappelijke trends en ontwikkelingen doorvertaald naar praktische toepassingen voor de branche. Op 23 mei in de ochtend wordt de uitkomst in Postillion Convention Centre Den Haag gepresenteerd, een samenvatting van de verschillende sessies in de ’troonrede van de branche’, NXTMICE State of the Industry.

MICE-professionals zijn van harte welkom om de NXTMICE XPERIENCE bij te wonen. Meld je dan aan via de website of mail en ontvang een uitnodiging.