De komende maanden openen veel nieuwe en bijzondere horecabedrijven hun deuren. Volgens Entree Magazine moeten we deze drie in ieder geval in de gaten houden.
1. The Harbour Club in Den Haag – half maart
Gasten die straks The Harbour Club in Den Haag betreden, kunnen niet om de haai van dertien meter lang aan het plafond heen. Het restaurant komt op de plek van BINK36 en biedt plaats aan vierhonderd gasten.
2. House of Bird in Diemen – eind april
Met Bird Brewery zijn Rik van den Berg en Ralph van Bemmel geen onbekenden in de bierwereld. Ga maar na: hun bieren Datsmaaktnaar Meerkoet, Nognietnaar Huismus en Rumoerige Roodborst wonnen al veel awards. Tijd voor een eigen proeflokaal dus!
3. THIS HO(S)TEL in Amsterdam – juli/augustus
Dit zou zo maar hét jaar van Sven Sallaerts en Jos de Jong kunnen worden. Met hun bedrijf Younique, waaronder ook restaurant Pesca en café De Tulp in Amsterdam vallen, openen ze een tweede vestiging van Pesca én twee hotels. Een daarvan is THIS HO(S)TEL, met 110 kamers en restaurant THIS Italian op de begane grond, aan de hoofdstedelijke Warmoesstraat.