branchenieuws

Nieuwe Executive Chef bij Koninklijke Jaarbeurs: Bastiaan Arts kookt met internationale flair

Jaarbeurs Bastiaan Arts

Koninklijke Jaarbeurs verwelkomt Bastiaan Arts als nieuwe Executive Chef. Met wereldse ervaring en lokale smaken tilt hij de beleving op het bord naar een hoger niveau.

Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht heeft een nieuwe smaakmaker: Bastiaan Arts is gestart als Executive Chef. Met ervaring bij onder meer het Radisson Blu in Georgië en een indrukwekkende loopbaan aan boord van 26 riviercruiseschepen brengt hij een wereld aan inspiratie naar de Jaarbeurskeuken.

Samen met souschef Michel Sturkenboom werkt Bastiaan aan het foodbook: het culinaire overzicht van alle gerechten en arrangementen die Jaarbeurs haar gasten biedt. Zijn uitgangspunt: koken met verse ingrediënten van dichtbij. “Je proeft de kwaliteit én het verhaal,” zegt hij.

Bastiaan staat voor een keuken die mensen verbindt. Hij betrekt zijn team actief bij het creëren van nieuwe gerechten en stimuleert samenwerking op alle niveaus. Ook zet hij zich in voor opleidingen via de Jaarbeursacademy en werkt hij aan initiatieven waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun passie voor koken kunnen ontdekken.