branchenieuws

Mysteryland onthult documentaire ‘Tomorrow is a Mystery’

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Mysteryland - Fotograaf Ruben May

Gisteren lanceerde Mysteryland, ’s werelds langstlopende dance festival, ‘Tomorrow is a Mystery’ – een documentaire op Prime Video over de diepere betekenis van festivals.

Vol waanzinnige archiefbeelden uit drie decennia, een briljante selectie oldskool dancetracks en interviews met artiesten waaronder Armin van Buuren en Cynthia Spiering, bezoekers, experts en oprichters.

In deze speciale documentaire worden de bijzondere ervaringen gedeeld van gabbers uit de jaren 90, welbekende artiesten van toen en nu en festivalgangers met ieder een eigen verhaal zoals een groep vrienden die met de as van een overleden vriendin op de dansvloer staat, terwijl bij een ander podium een huwelijksaanzoek plaatsvindt.

‘Tomorrow is a Mystery’ zoekt antwoord op de vraag naar de diepere betekenis van een festival. Wat betekent een festival voor een mens? Is het dansen op de vulkaan? Of is het een spirituele ervaring? Hoe kun je je verbonden voelen met duizenden wildvreemden? Tomorrow is a Mystery is een achtbaanrit langs de antwoorden op deze vragen. Verteld door artiesten, bezoekers, de oprichters, de huidige organisatie en experts. Vol waanzinnig archiefbeeld uit drie decennia en een briljante selectie klassieke dancetracks.

Check de docu hier.

Beeld: Ruben May