branchenieuws

Mini Milkshake vindt eind juli plaats, inclusief nieuwe ambassadeur Fred van Leer

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Mini Milkshake

Mini Milkshake is er voor mensen met een beperking, die zich mogen verheugen op alles wat ook tijdens het reguliere Milkshake Festival wordt gepresenteerd: veel entertainment, decor en muziek.

Mini Milkshake is zeven jaar geleden in het leven geroepen door de Stichting For All Who Love Foundation, opgericht door Marieke Samallo (directeur Milkshake). Het doel van dit evenement is om meer acceptatie en gevoel van inclusie te genereren voor een andere kwetsbare groep. Tickets voor Mini Milkshake zijn strikt voor mensen met een beperking en eventuele begeleiders en zijn beschikbaar voor € 7,50 per persoon.

Fred van Leer is niet alleen aanwezig tijdens het event, maar neemt vanaf nu ook de rol van ambassadeur op zich. Fred van Leer: “De eerste keer dat ik op Mini Milkshake stond heb ik de hele dag met kippenvel rondgelopen. En met  tranen in mijn ogen gestaan.  Met een gevuld hart ging ik het weekend van Milkshake in. Wat fantastisch wat For All Who Love neerzet. En bijzonder dat ik hier bij mag horen”.

Mini Milkshake vindt plaats op vrijdag 29 juli in het Westerpark in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.