branchenieuws

Michelle Hulsman versterkt het team van TravelMarketing

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
TravelMarketing Sigrid en Michelle

Michelle komt naast Sigrid Scheffer te staan, die al 22 jaar de scepter zwaait bij het florerende bedrijf in Hoofddorp. Sigrid is blij met de komst van Michelle: ‘Zij zorgt voor een frisse wind, meer ‘tech’ kennis en de mogelijkheid TravelMarketing uit te breiden.’

“Met ons DMC-netwerk faciliteren wij reis verkopend Nederland én België in alles wat op maat gecreëerd wordt voor reisprogramma’s in het buitenland”, aldus Sigrid Scheffer. TravelMarketing is marktleider op representatievlak in de MICE-industrie. TravelMarketing werkt ook samen met andere representatiekantoren wereldwijd onder de naam United DMC Representatives. Mede hierdoor is hun netwerk wereldwijd gedekt.

“We staan nu aan het begin van een nieuw tijdperk, maar Travelmarketing 2.0 is zeker niet het einddoel. We willen verder, nieuwe ingangen vinden, meer de diepte in gaan, inzetten op duurzaamheid en meer verantwoord ondernemen. Over vijf jaar? Dan zijn we verder gegroeid met een nog groter kwalitatief netwerk. Daarbij kun je ook denken aan een uitbreiding op diverse gebieden zoals sport, dance, technology en special interest waarbij content centraal staat.”