branchenieuws

Met de Locatietour Haarlem bezoek je tien locaties op één dag

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Fietsfoto-lol-in-Haarlem - Linda op locatie

Wil je inspiratie opdoen, netwerken met andere meetingplanners en op een efficiënte manier onontdekte locaties ontdekken? Dan moet je echt eens mee op Locatietour met Linda op Locatie (LOL). Op dinsdag 12 juli 2022 is alweer de zestiende editie van de live Locatietour en die gaat voor het eerst naar Haarlem.

In samenwerking met Pien Keizer van Haarlem Convention Bureau en Haarlem Marketing is een aantrekkelijk en waardevol programma samengesteld. Je beleeft op één dag tien meeting- en eventlocaties door middel van een afwisselend en prikkelend programma. De ochtend is met name gericht op kunst en cultuur, terwijl in de middag creativiteit, inspiratie en recreatie op het programma staat.

Kijkje in een kwartiertje

Hoeveel tijd heb jij nodig voor een eerste bezichtiging op locatie? Linda vertelt: “Bij de afspraken op locatie in de voorbereiding voor deze Locatietour kwam ik erachter dat ik soms door tijdnood, na een leuk kennismakingsgesprek, minder tijd had voor een bezichtiging. En dus moest ik er in rap tempo doorheen, aangezien er weer een volgende locatie-afspraak in de agenda stond.

Dit leverde het op:
1. Geen langdradige verhalen;
2. Focus op de onderscheidende echt bijzondere elementen;
3. Lekker wandeltempo;
4. Volop inspiratie en
5. Een telefoon vol met foto’s.

Voor de detailafstemming kun je altijd nog de website checken of een vervolgafspraak inplannen met een locatie toch? Dat, plus gezien het feit dat ik niet kon kiezen tussen al deze leuke inspiratielocaties, bracht mij op het idee van een ‘kijkje in een kwartiertje’.

Haarlem is een enorm veelzijdige stad en dát zie je terug in de locaties die we bezoeken tijdens de Locatietour. We gaan langs bij een historisch theater, prijswinnend museum, meetingvenue met full service quality, museumhuis, boutique hotel met prachtig interieur, plant based restaurant, creatieve hostel, meeting hotel en voormalige gevangenis.

De dag wordt afgesloten met een vaartocht. Voor de finale meren we aan bij het terras van de nieuwste hotspot van Haarlem. Tijd voor borrels, bites en boules. La vie est belle!”

Meer informatie en inschrijven via de eventwebsite.