branchenieuws

Meet in Friesland nodigt jou uit voor Droogval-experience. Wad zeg je?

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Meet in Friesland - schip droogvallen

Op zaterdag 27 augustus tot en met zondagochtend 28 augustus 2022 vindt de tweede expeditie van Meet in Friesland plaats waarbij eventmanagers, HR-managers en andere geïnteresseerde worden uitgenodigd om te ervaren hoe bijzonder Friesland als bestemming is.

Je vaart vanuit Harlingen de Waddenzee op met Rederij Vooruit en helpt een handje mee. Onderweg leer je over ‘leiderschap’ door Siebren van bureau Frijman. (Hoe zet je mensen in beweging en hoe krijg je ze mee, zeker als het om verschillende stakeholders gaat.)

Door de getijden zal het water verdwijnen en valt het schip droog op de bodem van de Waddenzee, Unesco werelderfgoed sinds 2009. Samen met gids Renate van de Waddenvereniging ga jee op ontdekkingstocht. Sta versteld van de prachtige verre uitzichten. Met lunch en diner aan boord kom je volledig tot rust en wanneer je goed om je heen kijkt spot je misschien wel een zeehond!

Je overnacht in de haven van Terschelling (iedereen heeft een eigen hut) en bezoekt in de avond het Dark Sky Park. Met een 4×4 landrover verplaatsen we ons naar de rand van het Europees Natuurreservaat de Boschplaat. Hier neemt gids Renate ons mee naar één van de donkerste plekken op aarde, waar met helder weer de Melkweg te bewonderen is met het blote oog.

Een bijzonder programma wat door jou als #eventmanager #meetingplanner #hrmanager #travelbureau #reisadviseur zakelijke markt, kosteloos uitgetest en zelf ervaren kan worden.

Voor meer informatie en aanmelden klik je hier.