branchenieuws

LiveCom Alliance onthult impact corona op evenementenbranche

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

De European Industry Survey 2020, gehouden door LiveCom Alliance, onthult de enorme impact van Covid-19 voor onze sector.

Deze studie, de tweede opeenvolgende editie uitgevoerd door het gerenommeerde Duitse R.I.F.E.L. Instituut, heeft op een systematische manier de huidige staat van de evenementensector in verschillende Europese landen onderzocht. Verschillende thema’s komen aan bod, zoals structuur, eigenschappen, omzet en medewerkers. Een ander belangrijk thema wat terugkeert in deze studie is het abrupt verstoorde speelveld, en de uitdagingen die hiermee gepaard gaan.

De resultaten van de European Industry Survey 2020 zijn gebaseerd op een steekproef van 298 bedrijven, welke in totaal 1.058 live-communicatie bureaus en bedrijven vertegenwoordigen.

Het volledige rapport gepubliceerd door LCA, in samenwerking met R.I.F.E.L. Instituut, biedt waardevolle inzichten en concrete gegevens die de evenementen industrie op Europees niveau weergeven. Het publiceert nauwkeurige en relevante cijfers over onder andere salarissen, splitsingen van de omzet, tarieven voor freelancers en prognose-inzichten voor klanten. Het volledige rapport is hier beschikbaar.