branchenieuws

Live Legends 'Back to Live' in China

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Terwijl in Nederland de eerste test evenementen plaatsvinden, draait de Chinese club scene op volle toeren. Experience Design Studio Live Legends ‘opende’ onlangs de deuren van alweer de vierde club en ging daarmee ‘Back to Live‘ op het Aziatische continent.

OT Cities Club design - Live Legends - Jeff Pan

Club One Third

Club OT Cities Gui in miljoenenstad Nanning tilt de Chinese clubcultuur en dance scene naar een hoger niveau. En dat past goed bij de ambitie en drijfveren van Live Legends als het gaat om experience design: een blijvende herinnering achterlaten bij de bezoeker van een live event.

Voor elke One Third club creëert Live Legends het totaalconcept en heeft het de leiding over het gehele creatieve proces. Van showproductie, interieurontwerp, licht, video en laser tot motion design. Ook is er verantwoording over de uitvoering en aansturing ter plaatse. Tijdens de avond worden er speciale momenten gecreëerd vanuit voorgeprogrammeerde shows, die bestaan uit muziek, licht en dans. Ook trainde Live Legends de lokale teams om de shows te bedienen en het systeem te onderhouden, zodat het in topconditie blijft wanneer internationale DJ crews te gast zijn.