branchenieuws

Lintjes voor Live uitgereikt tijdens 20 jarig jubileum IDEA

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
IDEA_Lintje voor Live_Michele, Mirre _ Oliver - foto Jan Buteijn

Tijdens een feestelijk programma ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van IDEA, ontvingen Michèle van de Craats (Politie Nederland), Mirre van Tilburg (Capgemini) en Oliver Talens (Vlirdens) een Lintje voor Live.

De erkenning wordt door IDEA toegekend aan mensen die zich hebben onderscheiden in de wereld van livecommunicatie. Met Lintje voor Live zet IDEA effectief en baanbrekend werk op een voetstuk.

Deze editie zijn er drie mensen bekroond met een Lintje voor Live. Michèle van de Craats heeft in haar rol als Coördinator Team Congressen & Evenementen in de afgelopen vijf jaar een belangrijke transitie doorgevoerd bij Politie Nederland. Mirre van Tilburg is naast haar werkzaamheden als Head of Events bij CapGemini ook jurylid bij de BEA Awards en de Gouden Giraffe. Ze heeft een lintje gekregen als blijk van waardering voor haar inspanningen voor live. Oliver Talens (Vlirdens) viel in de prijzen voor de effectieve inzet van live en de bedrijfsoverstijgende waarde ervan door de WFM sector.

Gefeliciteerd met deze mooie onderscheiding!

Beeld: Jan Buteijn