branchenieuws

Leden SITE Nederland sluiten zich aan bij CLC-VECTA

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Handen die worden geschut om samenwerking te bekrachtigen

Het samengaan van de verenigingen is een logische vervolgstap op de goede samenwerking tussen de verenigingen in de afgelopen jaren.

“In de afgelopen jaren hebben SITE en CLC-VECTA op verschillende voor de incentivebranche relevante onderwerpen de samenwerking gezocht. Zo hebben we gezamenlijk collectieve voorwaarden ontwikkeld, delen we kennis op het gebied van de Richtlijn Pakketreizen en reisbureauregeling en hebben we samen opgetrokken in de lobby rondom deze onderwerpen en ten tijde van corona”, aldus Bart van der Heijden, voorzitter van CLC-VECTA. “We zijn blij dat SITE nu de stap maakt om zich volledig aan te sluiten bij CLC-VECTA.”

Roger Schreurs, die de afgelopen 8 jaar de voorzittershamer van SITE Nederland in handen had: “CLC-VECTA is een sterke vereniging met een groot netwerk, een stevige vertegenwoordiging in Den Haag, veel kennis van de brede zakelijke evenementenbranche, een volwaardig juridisch loket en goede collectieve regelingen, o.a. voor incentiveverzekeringen. De leden van SITE Nederland gaan daar, als volwaardig lid van CLC-VECTA enorm veel profijt van hebben.”