branchenieuws

Kontakt der Kontinenten viert 60-jarig jubileum

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
kontakt der kontinenten - hotel - overnachting - vergadering - 5

Aankomend najaar viert Kontakt der Kontinenten haar 60-jarig jubileum. De Soesterbergse locatie, landelijk bekend als Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten, is ontstaan uit het in 1961 opgerichte vormings- en ontmoetingscentrum Kontakt der Kontinenten.

René Giel, directeur van Kontakt der Kontinenten: “In 60 jaar tijd is Kontakt der Kontinenten getransformeerd tot de eigentijdse locatie die het nu is; een ontmoetingsplaats voor wereldburgers waar wereldse gastvrijheid in de genen zit. Gasten kunnen bij ons niet alleen terecht voor een zakelijke bijeenkomst, maar ook voor een diner of een weekendje weg. In aanloop naar het jubileum in oktober blikken we de komende tijd op feestelijke wijze terug op 60 jaar historie.”

De jubileumactiviteiten starten met het ‘Rad van fortuin’ op deze site, waarbij leuke prijzen zoals een hotelovernachting, een diner en een high beer of high wine worden verloot. Daarnaast is vanaf 1 augustus een wandelroute met fototentoonstelling ‘60 jaar Kontakt der Kontinenten’ te vinden in de bostuin van het hotel. Tijdens de 500 meter lange wandeling maken gasten een reis door de geschiedenis van Kontakt der Kontinenten. Terug naar hoe het in 1961 begon, tot het Kontakt der Kontinenten van nu. De wandelroute start in de bostuin zowel achter Missiehuis Sint Jan als Klooster Cenakel en kan vanuit beide richtingen worden gelopen. De fototentoonstelling is tot 31 oktober 2021 te bezichtigen en voor iedereen gratis toegankelijk.

Kontakt der Kontinenten 60 jaar