branchenieuws

Koninklijke Jaarbeurs stelt Chief People & Sustainability Officer aan

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Marloes van den Berg - Koninklijke Jaarbeurs - beeld MVO (1)

Marloes van den Berg is per 1 september 2023 benoemd tot Chief People & Sustainability Officer van Koninklijke Jaarbeurs. Hiermee bundelt en combineert de Utrechtse Jaarbeurs haar activiteiten op het gebied van HR en duurzaamheid.

In 2005 startte Marloes al bij Koninklijke Jaarbeurs als trainee, dus ze is geen vreemde bij de organisatie. Jarenlang zette zij zich in als project- en development manager bij VNU Exhibitions Europe, onderdeel van Jaarbeurs. Van 2017 tot 2020 was ze binnen de organisatie werkzaam als Commercieel Directeur en sinds september 2020 als Chief Sustainability Officer.

“Onze mensen en duurzaamheid zijn de twee krachtigste elementen die door alle activiteiten bij Jaarbeurs heen lopen. Beide elementen zijn noodzakelijk om oplossingen te vinden voor de meest urgente problemen van deze tijd. Door de jarenlange ervaring van Marloes in verandermanagement en haar uitgebreide kennis van duurzaamheid ben ik ervan overtuigd dat zij Jaarbeurs verder gaat helpen in haar missie om een toonaangevende duurzame organisatie te zijn”, aldus  Jeroen van Hooff (Chief Executive Officer).

Beeld: MVO