branchenieuws

KNVB Campus omgetoverd tot Camping van Oranje

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Grote zaal bij KNVB Campus met eenpersoonstafels van bovenaf

In samenwerking met Albert Heijn en KPN organiseert KNVB Campus dit jaar tijdens de wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen een heuse Camping van Oranje.

In de zomer van 2022 verdedigen onze OranjeLeeuwinnen de gewonnen Europese titel van 2017 in Engeland. Tijdens het toernooi kleurt niet alleen Engeland, maar ook de KNVB Campus in Zeist oranje! De KNVB organiseert samen met Albert Heijn en KPN tijdens WEURO 2022 de allereerste Camping van Oranje op de KNVB Campus: een plek waar (jonge) Oranje fans hun liefde voor de voetbalsport een dag en een nacht lang op een unieke manier beleven om nooit meer te vergeten. De camping is op de eerste speeldag van de OranjeLeeuwinnen geopend en gaat door zolang de Leeuwinnen in het toernooi zitten.

De Camping van Oranje plekken zijn alleen te winnen bij Albert Heijn en KPN en niet te boeken. Wil jij dus ook kans maken op een compleet Camping van Oranje arrangement voor 2 of maximaal 4 personen, kijk dan snel op: www.ah.nl/voetbal of www.kpn.com/beleef en doe mee met de winacties!