branchenieuws

Inspyrium is jouw adres voor hybride events

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×

Jaarlijks organiseert het moederbedrijf van Ebben Inspyrium, Boomkwekerij Ebben, een kick-off voor het personeel. Ruim 120 boomkwekers komen samen voor de kick-off van het seizoen dat voor de deur staat. Normaal gesproken een samenkomst die geen podium verdient op dit platform en ook niet als inspiratiebron zal dienen. Nu een mooi voorbeeld van werken binnen de strikte kaders volgens het motto ‘Save the world from boring events’.

Eenpersoonsopstelling coronaproof bij Inspyrium
Directeur Ebben Inspyrium spreekt medewerkers toe op film bij Inspyrium

‘Save the world from boring events’

Uitgaande van de spelregel die 30 gasten per zelfstandige ruimte toelaat, ontstond het idee voor een energieke talkshow die zelfs vroeg in de ochtend motiveert. Het betrekken van het voltallige personeel was de sleutel tot succes. Zo werden de diverse afdelingen op creatieve en ludieke wijze vastgelegd op de gevoelige plaat. Vanuit de groene tv-studio fungeerden de bomenbaas en bomenbaas in spé (generatie 4 & 5) als charmant presentatie duo. Dankzij een gezonde dosis humor en heel wat uurtjes in de regie kwam dit alles samen tot de eerste editie van ‘Ebben draait doorrrr’.

Ebben Inspyrium talkshow

Met een 30 minuten durende talkshow op zak werden er 5 intieme tuintjes aangelegd in de industriële ruimtes. Vanzelfsprekend had elk tuintje zijn eigen ruimte, die dankzij de immense bomen een intieme sfeer ademden. Elke boomkweker werd ontvangen aan een één-persoons ontbijttafel, die was ingedekt met regionale (h)eerlijkheden. En ja… we kunnen jullie verzekeren dat het Brabantse gezegde ‘geniet met volle teugen’ erg letterlijk werd genomen.

Ons advies: draai de komende tijd een keer lekker doorrrr!

Beeld: Inspyrium