branchenieuws

ID&T organiseert maand lang camping Tijdloos

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
ID&T - Camping Tijdloos - live event - camping - workshops

Deze camping zal in de periode van 10 juli tot 17 augustus worden opgebouwd op het Ermerstrand in Erm (Drenthe).

Lees verder...

Ruim een maand lang wordt er op 20 hectare grond een uitgebreid programma aan activiteiten voor body, mind en soul georganiseerd. Zo is er ruimte voor workshops en theater, intieme pop-up concerten en lezingen. Bezoekers kunnen daarnaast tot rust komen met yoga, meditatie en sjamanistische ceremonies. Voor actieve bezoekers is er een divers sportief programma met onder andere waterskiën, zwemmen, suppen. Tot slot is er voor de kinderen veel te beleven tijdens creatieve- en natuurworkshops, speurtochten en in de speeltuinen.

Het terrein wordt aangekleed met licht- en kunstinstallaties en decorstukken van natuurlijke en gerecyclede materialen. Voor de culinaire liefhebbers is er een duurzaam en gevarieerd aanbod beschikbaar.

Gasten kunnen kiezen tussen verschillende glamping accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien, maar hebben ook de mogelijkheid om een eigen tent mee te nemen. In deze setting gelden uiteraard alle richtlijnen van het RIVM en de verordeningen van de veiligheidsregio’s.

Het is tijd voor Tijdloos!

Via: Entertainment Business