branchenieuws

Hospitalitybureaus The Hospitalitist en Match gaan samen fusie aan

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
The Hospitalitist fuseert met Match

Deze twee gespecialiseerde bureaus voor flexibele inzet van hospitalitymedewerkers gaan verder onder de naam The Hospitalitist.

Samen sterk

De fusiepartners zijn complementair en versterken elkaar. The Hospitalitist, dat voornamelijk dekking biedt in de Randstad en is opgericht in 2008, heeft met haar unieke werkwijze een sterke marktpositie verworven. Een kwalitatief team bouwen samen met opdrachtgevers, de planning geheel uit handen nemen en deel uitmaken van de operatie zijn daarin onderscheidende kenmerken. Match bestaat sinds 2017 en is vooral voor jonge talenten uit de regio Utrecht en Amersfoort een aansprekend bureau.

Door de fusie komen de ervaring en bewezen kwalitatieve aanpak van The Hospitalitist samen met de brede beschikbaarheid van Match’ talenten. Zij vertegenwoordigen de nieuwe generatie. Er ontstaat één krachtig bureau met een groot, gezamenlijk klantenbestand. In het portfolio zitten bedrijven als Heineken, De Jaarbeurs, A’DAM Toren en Finley Het Witte Huis en evenementen als Lowlands, ADE en de Vrienden van Amstel Live.