branchenieuws

Het Spoorwegmuseum heeft een agenda bomvol leuke dingen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Entree Spoorwegmuseum met twee rode vlaggen

De aankomende tijd heeft het leukste station van Nederland, het Spoorwegmuseum, heel veel leuke events op de planning staan.

Zo is er vanaf 7 tot 10 april het open trein festijn. Dit is een evenement waar zoveel mogelijk deuren open gaan. Er staan meer dan 40 treinen die je mag bewonderen. Tijdens het open trein festijn wordt er een High Tea georganiseerd in een prachtig rijtuig. Geniet hier van lekkere hapjes en drankjes! Er zijn nog maar een paar plekken over, dus wees er snel bij. Reserveren kan via reserveringen@spoorwegmuseum.nl.

Na dit leuke event organiseren ze op 14 april een symposium treinen ontwerpen. Tijdens het symposium vertellen experts hoe het design van het in- en exterieur van een trein tot stand komt en welke rol de wens van reizigers hierin hebben. In de meivakantie blijft het Spoorwegmuseum niet achter. Van zaterdag 22 april tot 6 mei zijn de Spoorweg Spelen. In het hele museum zijn allemaal spellen te vinden die te maken hebben met beroepen bij de spoorwegen. Meer informatie over de Spoorweg Spelen vind je hier.

spoorwegmuseum - kinderen bij trein - Jorrit Lousberg

Beeld: Het Spoorwegmuseum en Jorrit Lousberg