branchenieuws

Grootschalige uitbreiding en vernieuwing Pitgebouw bij Circuit Zandvoort voor Dutch Grand Prix 2024

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Circuit Zandvoort pitlane

Het iconische Circuit Zandvoort, alom bekend om zijn rijke geschiedenis en natuurlijk de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, ondergaat momenteel een ambitieuze transformatie in voorbereiding op de Formula 1 editie van 2024. 

De meest opvallende ontwikkeling is de verlenging van de pitstraat en de uitbreiding van het aantal pitboxen, die niet alleen voldoen aan de veeleisende kwaliteitsnormen van de FIA, maar ook een verandering teweegbrengen in de veelzijdigheid van het circuit.

De bouw van deze opwindende ontwikkelingen is reeds gestart en de opleverdatum staat gepland voor april 2024. Met dit ambitieuze project wordt niet alleen voldaan aan de strenge eisen van de FIA voor de Dutch Grand Prix, maar wordt ook de toekomst van Circuit Zandvoort als een veelzijdige, state-of-the-art evenementenlocatie versterkt.

De uitbreiding van de pitstraat en de transformatie van het bijbehorende gebouw naar een multifunctionele ruimte illustreren de visie van Circuit Zandvoort om niet alleen een vooraanstaand circuit te zijn tijdens races, maar ook een dynamische bestemming gedurende het hele jaar voor andere evenementen, waarbij de opwinding van de autosport en sfeer de prachtige omgeving altijd voelbaar zijn.

Circuit Zandvoort pitlane 2