branchenieuws

Gooiland vernieuwt o.a. theater met nieuwe videotechniek voor extra branding-mogelijkheden

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Gooiland theater schermen

Als onderdeel van de ‘Gooiland 2.0-verbouwing’ is in maart 2024 alle video-, licht- en audiotechniek volledig vervangen voor nieuwe, verbeterde techniek met meer mogelijkheden, een moderne uitstraling en verschillende opties betreft thematisering.

Het huidige klassieke projectiescherm is vervangen door een groot formaat presentatiescherm van LED waarop full HD beelden weergeven kunnen worden. Het presentatiescherm wordt daarbij aangevuld door een drietal grote decorkaders, die als het ware een rand om het podium vormen waar ook beelden op kunnen worden weergegeven. Met deze nieuwe videosetting is het mogelijk om het gehele theater om te toveren naar een eigen gethematiseerde setting.

Naast de vernieuwde videotechniek is ook alle verlichting vernieuwd. Hiermee kan Gooiland nog beter personen of presentaties op het podium uitlichten of echte showeffecten creëren. Met de inzet van de lichttechnicus kunnen verschillende showelementen naar wens geprogrammeerd worden.

In de zomer gaat Gooiland nog een stapje verder om de 9+ ervaring te creëren. Meer hierover binnenkort in een uitgebreid artikel op Event Inspiration!