branchenieuws

Event Culinair zet crowdfunding in voor noodzakelijke investeringen

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
catering opdrachten door corona crisis in event branche

“In februari tekenden we het huurcontract en 1 maart kregen we de sleutel. De schilder, loodgieter en elektricien besteld maar toen… corona.”

“Al onze mooie cateringopdrachten werden afgezegd en voor het allergrootste deel verplaatst naar dit najaar, dat gelukkig wel! … We hadden voldoende financiële middelen gereserveerd om geheel zelfstandig, zonder bank, de noodzakelijke investeringen te doen voor onze nieuwe locatie. Die middelen bieden ons nu gelukkig de garantie dat onze continuïteit niet in gevaar gaat komen. Maar voor de noodzakelijke investeringen hebben we nu dus wel extra fondsen nodig en daarom hebben we besloten hiervoor te gaan crowdfunden. Een financieringsvorm die juist in deze, voor iedereen moeilijke tijd, inhoud geeft aan de oproep om ‘samen sterk’ te staan.

Samen met jullie zorgen we ervoor dat Event Culinair na deze coronacrisis meteen ‘up and running’ is om zo niet alleen de orderportefeuille van dit najaar aan te kunnen, maar ook om in de toekomst verder door te kunnen groeien.”

A bold move! Ben je benieuwd naar de rest van het verhaal en de mogelijkheden om Event Culinair te helpen (en wat je ervoor terug krijgt), check hier de crowdfundingcampagne.