branchenieuws

Evenementenlocatie Mereveld verbouwt eigen wijn

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Wijnranken op een veld - Mereveld wijn

Wijn drinken van Utrechtse bodem? Co en Hans Stelling van evenementenlocatie Mereveld verbouwen hun eigen wijn vlak bij Amelisweerd.

350 flessen per oogst

Samen met Frank Redegeld en Marco Jager werkten ze de afgelopen jaren hard aan hun eigen wijnoogst. Ze vonden het met name belangrijk om biologische wijn te leveren én honderd procent zonder bestrijdingsmiddelen te werken. Goed voor mens en natuur.

Om die reden gebruiken zij enkel natuurlijke producten. Ondertussen is hun wijnveld gegroeid tot een veld met driehonderd stokken, waar per oogst ongeveer 350 flessen van worden gemaakt.

Bron