branchenieuws

Eerste 1,5 meterfestival in de A’dam Toren

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
A

No Art brengt in samenwerking met A’dam Toren en Sir Adam Hotel op zaterdag 20 juni het eerste Nederlandse festival in de 1,5 metersamenleving.

Lees verder...

Tijdens het 24 uur durende festival worden 120 bezoekers ‘verrast met verschillende activiteiten’ op meerdere plekken in de A’dam Toren en in de hotelkamers van Sir Adam. De organisatie belooft dat de RIVM-richtlijnen strikt worden opgevolgd.

Het festival start met dinnershows in eventruimte The Loft en club A’dam&Co. waarbij de bezoekers kunnen genieten van kunstacts, live muziek en dj-sets. Daarna wordt iedereen naar de hotelkamers gebracht die beschikken over een geluidsinstallatie en een smart-tv met een livestream die vanuit The Loft wordt uitgezonden. Per kamer zijn maximaal twee personen toegestaan. Om toch contact met anderen te kunnen hebben, zijn de hotelkamers onderling verbonden via Zoom.

Op woensdag 27 mei om 17.00 uur is de inschrijving gestart via de Facebookpagina. Na loting wordt op 3 juni bekendgemaakt wie een toegangsbewijs kan kopen. Een deel van de opbrengst gaat naar Het Rode Kruis Amsterdam-Amstelland.

Via: Parool