branchenieuws

DeFabrique zorgt met Dino Fabriek voor unieke experience

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
DeFabrique Dinofabriek met T-Rex van 5,5 meter bestaande uit 243337 bricks

Deze zomer komen tientallen enorme dino’s die gemaakt zijn van miljoenen steentjes naar Utrecht. Van 12 juli tot en met 29 augustus is het industriële pand van DeFabrique dé plek voor een expositie en theatershow over de eeuwenoude dinosaurussen.

DeFabrique Dinofabriek Dilophosaurus bestaande uit 200097 bricks en ruim 2m hoog
DeFabrique Dinofabriek Stegaosaurus bestaande uit 184471 bricks en 3m hoog
DeFabrique Dinofabriek Triceratops bestaande uit 157549 bricks ruim 5m breed

Zeven weken lang beleving

DeFabrique staat deze zomer zeven weken lang in het teken van zestig dinobeelden die zijn gemaakt van miljoenen bricks. Dompel je onder in de wereld van de dinosaurussen onder leiding van Professor Diffeloor en wandel door verschillende ruimtes om meer te weten te komen over deze eeuwenoude dieren. Professor Diffeloor is al zijn hele leven bezig met het laten terugkeren van dino’s. Zijn fascinatie hiervoor is al jong begonnen met het verzamelen van speelgoeddino’s en later met het nabouwen van exemplaren van bricks. Na al die jaren heeft hij de kennis hiervoor verzameld in zijn fabriek. Samen met zijn jonge bezoekers probeert hij in een theatershow, als onderdeel van de experience, de dino’s naar de aarde te halen.

Ben jij ook zo gefascineerd als hij is in deze uitgestorven dieren? Ga dan deze zomer op ontdekkingstocht in DeFabrique. In dit avontuur ontdek je pootafdrukken van dino’s, afgravingen, zijn er activiteiten en leer je meer over dino’s op een speelse manier. Met behulp van een doe-tocht wandel je door meerdere indrukwekkende ruimtes waarbij er een unieke dertig minuten durende theatershow te zien is in een grote fabrieksloods met zitplekken waar gezinnen op 1,5 meter afstand veilig kunnen zitten. Lukt het je om samen met Professor Diffeloor de dino terug te laten keren?

Dino Fabriek is gericht op basisschool jeugd en is een initiatief van Kibeco (kinder beleving concepts), het bedrijf van initiatiefnemer Tim Lammers. Check hier voor meer informatie.