branchenieuws

DeFabrique Holding opent nieuwe locatie Parque West

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
Parque West - DeFabrique Holding - klimpark

In de zomer van 2023 opent DeFabrique Holding een nieuwe locatie: Parque West. Een avonturenpark in Utrecht Leidsche Rijn met verschillende activiteiten en horeca.

De eerste activiteit die wordt geopend is het grootste klimpark van Nederland. Met meer dan 100 hindernissen op verschillende hoogtes en uiteenlopende routes is het voor iedereen mogelijk zijn grenzen te verleggen. In de toekomst zal Parque West uitbreiden met verschillende indoor- en outdooractiviteiten.

Familie van Eck: “Parque West is een uitbreiding op het leisure-aanbod van de Kartfabrique. Hier werken wij elke dag aan een omgeving waar jong en oud samenkomt en blijvende herinneringen maakt. We willen verrassen en het net even anders doen. We dromen groot en zo ontstond de wens voor een eerste buitenactiviteit. Dit groeide uit tot een nieuwe locatie: Parque West. Het avonturenpark ligt in het Maximapark, een bijzonder gebied waar natuur en sport op een organische manier samenkomen. Een perfecte match met de visie van Parque West.”