branchenieuws

De BorrelFabriek stopt, met opgeheven hoofd, en verkoopt alles onder de noemer #opruimen!

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
De Borrelfabriek - faillissementsverkoop - opruimen - verkoop - shoppen - keukenartikelen kopen

Deze creatief conceptcateraar van het eerste uur kiest noodgedwongen voor focus en stopt als eventcateraar, op een manier die alleen maar te complimenteren valt!

Lees verder...

Het coronavirus zorgt voor nagenoeg alle organisaties voor een desastreuze stop op alle inkomsten in de eventbranche. De eerste faillissementen zijn inmiddels een feit. Enorm droevig nieuws waar, uit respect voor de ondernemers en medewerkers, door de media weinig over wordt geschreven.

Maar we willen een lans breken voor deze bedrijven en De Borrelfabriek in het bijzonder. Te meer zij kiezen voor de focus voor bedrijfsvoering van Boven De Planken in Theater Amsterdam en daardoor op nette wijze vroegtijdig stoppen als eventcateraar, zonder het tot een faillissement te laten komen. De BorrelFabriek heeft het eventlandschap 17 jaar verrijkt met onderscheidende concepten en uiteraard heerlijke F&B. Altijd anders dan anders en wars van ‘zo moet het’. Ook het afscheid gebeurt op een manier die BorrelFabriek-waardig is. Namelijk met de borst vooruit en een garage sale waar, naast wellicht een kleine traan, vooral nog steeds het plezier en de passie vanaf spat!

Wil je een stukje conceptcateringgeschiedenis (mooi Scrabblewoord) in huis halen, ga dan snel voor het weekend naar de garage sale om te helpen met #opruimen. Tot en met vrijdag 24 april ben je tussen 10:00 en 16:00 uur welkom op de Elektronstraat 17 in Amsterdam om coronaproof te komen shoppen. En als je daar bent, bedank ze dan nogmaals namens ons allemaal!

Voor meer informatie zie dit door De Borrelfabriek opgesteld document.