branchenieuws

De Winterfabrique zorgt voor sportieve activiteiten in wintersfeer

Bewaar je inspiratie!

Log in of maak een account aan en bewaar jouw inspiratie op een Board.
Maak zoveel Boards als je wilt!

Maak een account

Vul de velden in en ga direct aan de slag met Boards!

Wachtwoord
Voornaam
Achternaam
Ik geef toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor de Boards functionaliteiten op de event inspiration website.
×
DeWinterfabrique met schaatsbaan en curling

Van 18 december t/m 16 januari opent DeWinterfabrique weer haar deuren bij DeFabrique. Glij over de ijsbaan of schuif je steen naar het midden van de curlingbaan. Het ideale bedrijfsuitje!

Na de positieve reacties van vorig jaar besloten organisatoren Kartfabrique en Ice-World om opnieuw samen te werken. Het resultaat? Een outdoor schaatsbaan van 1000 M2 en zes curlingbanen. Oftewel: heel veel ijspret! Glij als een pro over de baan, warm op met glühwein, veeg je een ongeluk tijdens de curling competitie en geniet samen van een oer-Hollands stamppotbuffet terwijl de kerstmuziek uit de speakers schalt. Alle ingrediënten om samen het jaar af te sluiten of 2022 goed in te luiden zijn aanwezig. Bekijk op hun site de verschillende arrangementen.

Om je winterse ervaring helemaal af te maken hebben ze ook een Silent Sliding Disco! Zet je koptelefoon op en geniet van de beste kerstklassiekers. Liever een ander deuntje tijdens het schaatsen? Je switcht tussen drie kanalen, waarvan er een speciaal voor kids is.

Dus ben je op zoek naar een leuke, winterse activiteit om te doen met collega’s, vrienden, familie of kids? Dan ben je bij Winterfabrique aan het juiste adres! Laat de vele annuleringen, verplaatsingen en omschakelingen naar online je niet ontmoedigen, want er is nog zoveel dat wel kan! Onderschat nooit de kracht van een live ontmoeting. Trakteer je bedrijf, team of relaties op een winters, coronaproof dagje uit. Een echte boost voor het komende jaar.